·  Kulturinfo Jegyiroda  ·  Kulturinfo.hu  ·  Brest Utazás  ·  Repülőjegy  ·  Autóbérlés  ·  Hajóutak  ·  Brest Travel  ·  Biztosítás  · 
Nyitva tartás: Hétfőn, kedden, szerdán és pénteken 09.30 - 17-ig | Csütörtökön 09.30 - 18-ig | Szombaton 10 - 13-ig

FONTOS INFORMÁCIÓ

A Rákosi úti irodánkban a személyes jegyvásárlást megszüntettük, jegyvásárlási lehetőség kizárólag a weboldalainkon való felületeinken elérhetőek online bankkártyás vásárlással, melynek vásárlási feltételeit a ezeken a webes felületeken a rendelési felület alján, jól látható helyen részletesen megtalálja.

Továbbiakban nincs házhozszállítás sem és előre utalási lehetőség sem, valamint irodában nem rendelkezünk jegykészlettel és információkkal sem rendelkezünk, így felvilágosítást nem tudunk adni semmilyen rendezvényről, előadásról és helyszínről, dátumról sem. Tisztelettel megköszönjük megértésüket és a változások tudomásul vételét.

Irodánkban ezzel egy időben utazásközvetítői tevékenységgel, külföldi utazással kapcsolatos felvilágosítással, foglalással és utazási irodai szolgáltatásokkal, utazási ajánlatkérésekkel, utazások befizetésével, utasbiztosítás kötéssel foglalkozunk Brest Travel néven.


Színházjegy - Koncertjegy
székre kereshető nézőteres jegyvásárlás - Válssza ki ülőhelyét az online foglalható nézőtéren és fizzessen bankkártyával, majd nyomtassa ki otthon E-Ticket jegyétTalálatok rendezése >>>Név szerintDátum szerintHelyszín szerint


Adatvédelem:

A Kulturinfo Jegyiroda adatokat és személyes adatokat sem kezel és nem is jut birtokába.
A jegyrendelési felület valamint a szolgáltató és szolgáltatás adatkezelési szabályzata a rendelési felületen részletesen megtalálható.

Kérjük, amennyiben nem ért egyet a feltételekkel, ne nyissa meg weboldalainkat!


Tisztelt megrendelőnk, a jegyrendelésben és a visszaigazolásban feltüntetett jegyek ára 400.-Ft/jegy kezelési költséget tartalmaz.

Budapesti jegyirodánk címe:
XVI. kerület, Rákosi út 110. (Örs vezér tértől 10 percre, a Füredi út folytatásában)
Telefon: +36 (1) 402-0063 :: Mobil: +36 (70) 940-1677
Nyitvatartási rend: Hétfőtől-Péntekig 09.30-17-óráig | Csütörtökön 09.30-18-óráig | Szombat 10-13-ig
Vasárnap zárva
Tel: (+36) 1 402 0063   |   Fax: (+36) 1 402 0064   |   E-mail: kulturinfo.jegyiroda@gmail.com

Online Jegyrendelés   |   [ részletes szolgáltatási feltételek ]      
http://jegyiroda.kulturinfo.hu   |  


címlap levélküldés