·  Kulturinfo Jegyiroda  ·  Kulturinfo.hu  ·  Brest Utazás  ·  Repülőjegy  ·  Autóbérlés  ·  Hajóutak  ·  Brest Travel  ·  Biztosítás  · 

 

Színházak és koncertek:

szinhazjegy.kulturinfo.hu,


Szolgáltatási feltételek

 

Az értékesítő:

Értékesítőnek számít a Kulturinfo Jegyiroda:
Cégnév: Brest Consulting Kft.
Cím: 1161 Budapest, Rákosi út 110.,
Tel: 402-0063, fax: 402-0064,
Email: kulturinfo.jegyiroda@gmail.com,
Cégjegyzékszám: Cg.01-09-902455
Adószám: 13197380-2-42
Utazásközvetítői működési engedély szám: U001117
Bankszámlaszám: OTP 11716008-20186533
CIB 11101301-13197380-01000003
Webcím: www.kulturinfo.hu, és http://jegyiroda.kulturinfo.hu/

A továbbiakban Kulturinfo Jegyiroda.

Irodánk nyitvatartása:

XVI. kerület, Rákosi út 110.
(Örs vezér tértől 10 percre, a Füredi út folytatásában)

Hétfőn, kedden, szerdán és pénteken 09.30 - 17-ig
Csütörtökön 09.30 - 18-ig tartunk nyitva
Szombaton 10 - 13-ig
Vasárnap: ZárvaA megrendelő:

Megrendelőnek számít az az Internet felhasználó, aki a Kulturinfo Jegyiroda elektronikus honlapján (www.kulturinfo.hu és http://jegyiroda.kulturinfo.hu/) a jegyrendelés panelben személyes adatainak és megrendelni kívánt színház ill. koncertjegy adatainak kitöltésével regisztráltatta magát, s erről a megrendelésben megadott elektronikus címre e-mail formájában másolatot kapott, valamint megrendelését az értékesítő cég jóváhagyta s arról elektronikus formában értesítette.

A Megrendelés tárgya:

A Kulturinfo Jegyiroda által üzemeltetett www.kulturinfo.hu és http://jegyiroda.kulturinfo.hu/ websitekon a jegyrendelés panelben megrendelt színház és koncertjegy.

A megrendelés menete:

A beérkezett jegyrendeléseket a Kulturinfo Jegyiroda dolgozza fel.  A megrendelés leadásához a Megrendelőre és a megrendelni kívánt színház illetve koncertjegyre vonatkozó szükséges adatok kitöltése kötelező. A "Megjegyzés" rovatba az átvétel módját fel kell tüntetni (személyes átvétel, házhoz szállítás Budapest területén belül, utánvételes küldeményként) A Megrendelő az interneten történt jegyrendelésről emailen másolatot kap, mely nem visszaigazolás. A  beérkezett jegyrendeléseket a Kulturinfo Jegyiroda a beérkezés sorrendjében  a mindenkor rendelkezésre álló jegyek alapján igazolja vissza max. 24 órán belül a Megrendelő által megadott email címre. Amennyiben a Kulturinfo Jegyiroda a leadott megrendelést teljesíteni nem tudja, azt a Megrendelővel irásban tudatja.

A Kulturinfo jegyiroda fenn tartja magának a jogot, hogy a hozzá beérkezett rendelési szándékot a Megrendelővel a megrendelési folyamat során megadott telefonszámon szóban is egyeztesse. Ha ez az egyeztetés Megrendelő hibájából (érvénytelen telefonszám, sorozatosan nem fogadott hívás) sikertelen, értékesítő fenntartja magának a jogot, hogy a rendelés lebonyolítását szüneteltesse, s erről a Megrendelőt emailen értesítse.

Érvénytelen az a megrendelés, amelyben a Megrendelő az adatokat (mind személyes adatok, mint a jegyre vonatkozó adatok) hiányosan töltötte ki. Ebben az esetben a jegyrendelést meg kell ismételni.

A jegyek átvétele és fizetés:

a.) személyes átvétel:

A Kulturinfo Jegyiroda által irásban visszaigazolt jegyek a visszaigazolástól számított 2 munkanapon belül vehetők át személyesen a Kulturinfo Jegyirodában - 1161 Budapest, Rákosi út 110., nyitvatartás: hétfő- péntek 09.00 - 17.00 óra. Amennyiben a Megrendelő a megadott határidőn belül nem veszi át jegyét, a megrendelést automatikusan tárgytalannak tekintjük.

A jegyiroda megközelítése az Örs vezér tér felől:

TÉRKÉP :: közlekedés busszal, autóval

b.) házhozszállítással:

 • A Kulturinfo jegyiroda a visszaigazolt jegyeket kérés szerint országosan egy előre megbeszélt időben házhoz szállítja.

 • A budapesten belüli kiszállítás díja előre utalás esetén 1.500.-Ft, átvételkor futárnál történő fizetés esetén 2.000.- Ft.

 • Vidéki kiszállítás díja előre utalás esetén 1500.-Ft, átvételkor futárnál történő fizetés esetén 3.000.- Ft.

 • Értékhatár: 100.000.- Ft feletti rendelés esetén csak előre történő banki utalás után nyomtatjuk ki és szállítjuk ki jegyeit.
 • c.) utánvételes megrendelés (futárszolgálat):

  Utánvételes megrendelés csak az előadás előtt min. 10 munkanapon túl lehetséges. A megrendelt jegy ellenértékét a GLS futárszolgálat szállítási költséggel együtt a szállítást teljesítő futárnak kell megfizetni a jegy átvételekor.


  Amennyiben a jegy átvételét azért nem tudjuk teljesíteni, mert a megadott szállítási címen kézbesítéskor nem talál senkit, vagy egyéb nehézségek miatt kézbesíthetetlen akkor a küldeményről értesítést hagy. Sikertelen kézbesités esetén, további egyszeri alkalommal más időpontban a futárszolgálat megkísérli újból kézbesíteni a küldeményt. Továbbá a küldeményt az értesítőn megadott helyen és időben lehet átvenni.

  Az időben át nem vett küldeményeket a futárszolgálat saját üzletszabályzatában megadott határidőn belül küldi vissza a feladónak. Amennyiben a megrendelt jegy átvételére nem kerül sor, a Kulturinfo Jegyiroda jogosult a felmerült költségeket a Vásárló felé felszámolni, s erről számlát küldeni, ennek díját a várárló köteles megfizetni.

  A Kulturinfo Jegyiroda fenn tartja magának a jogot, hogy Partnerei (Szinházak és Koncertszervezők) által megszabott, a fentiektől eltérő fizetési feltételeket a Megrendelő felé érvényesítse.

  A megrendelt és átvett jegyek visszavételére, becserélésére nincs lehetőség.

  d.) Előre fizetés banki átutalással, futárszolgálattal kézbesítve :

  Bizonyos rendezvényeknél és az online értékesíthető jegyek esetén, mint például a Budapest Sport Aréna rendezvényeire, koncertjeire, lehetőség van előre fizetésre. A telefonon vagy írásban egyeztetett koncertre vagy előadásra történő jegyrendelés esetén, kérjük átutalni az előadás jegyárán felül: jegyenként 400.- forint kezelési költséget, valamint a futárszolgálat költséget. A teljes összeget a Brest Consulting Kft. bankszámlájára kérjük átutalni szíveskedjen az alábbiak szerint:

  Kedvezményezett cég neve: Brest Consulting Kft.
  Bankszámlaszám: OTP 11716008-20186533

  Megjegyzés rovatba kérjük feltétlen tüntessék fel az alábbiakat:
  - előadás címét,
  - jegyek darabszámát és árkategóriáját
  - telefonszámot, elérhetőséget
  - postázási címet

  A banki átutalás útján a pénz rendszerint egy-két napon belül megérkezik. Ekkor kollégánk felhívja az adatok végleges pontosítása és egyeztetése céljából, és a legrövidebb időn belül feladjuk jegyét. Így 1 munkanapon belül a jegyét kézhez kapja az ország bármely pontján.

  Ezzel a lehetőséggel az előadás napja előtt 8 munkanappal fogadunk el jegyrendelést.

  Ezen felül lehetőség van azonnali jegyfutár, igénybevételére is, külön költségtérítés megfizetése mellett, így még aznap átveheti jegyét.


  Adatvédelem:

  A Kulturinfo Jegyiroda a birtokába jutott adatokat bizalmasan kezeli, kizárólag a rendelések teljesítéséhez használja fel, semmilyen formában nem adja azt tovább.

  Kérjük, amennyiben nem ért egyet a feltételekkel, ne nyissa meg weboldalainkat!  Brest Travel - Kulturinfo Jegyiroda
  XVI. kerület,  Rákosi út 110.
  Tisztelt megrendelőnk, a jegyrendelésben és a visszaigazolásban feltüntetett jegyek ára 400.-Ft/jegy kezelési költséget tartalmaz.

  Budapesti jegyirodánk címe:
  XVI. kerület, Rákosi út 110. (Örs vezér tértől 10 percre, a Füredi út folytatásában)
  Telefon: +36 (1) 402-0063 :: Mobil: +36 (70) 940-1677
  Nyitvatartási rend: Hétfőtől-Péntekig 09.30-17-óráig | Csütörtökön 09.30-18-óráig | Szombat 10-13-ig
  Vasárnap zárva
  Tel: (+36) 1 402 0063   |   Fax: (+36) 1 402 0064   |   E-mail: kulturinfo.jegyiroda@gmail.com

  Online Jegyrendelés   |   [ részletes szolgáltatási feltételek ]      
  http://jegyiroda.kulturinfo.hu   |  


  címlap levélküldés